go to top icon
Οι τιμές αφορούν μόνο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Πληρωμή

Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα τις αγορές τους, στο πολυκατάστημα milva.gr υποστηρίζουμε όλες τις συνήθεις μεθόδους πληρωμής.


Πληρωμή με Αντικαταβολή Κατά την Παράδοση – Ο πιο συνηθισμένος τρόπος πληρωμής στην Ελλάδα.

Πληρώνετε με μετρητά για το πακέτο με τα εμπορεύματα μόνο όταν τα προϊόντα παραδίδονται από τους αντίστοιχους ταχυμεταφορείς (Courier) στον χώρο σας. Διαφορετικά η πληρωμή κατά την αντικαταβολή μπορεί να γίνει με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας κατά την παραλαβή από τον χώρο του φυσικού τοπικού υποκαταστήματος της εταιρείας ταχυμεταφορών που έχετε επιλέξει.

Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, δηλαδή την πληρωμή του ποσού της παραγγελίας κατά την παραλαβή του δέματος από την μεταφορική υπηρεσία, χρεώνεστε επιπλέον 1,50€. Το ποσό αυτό προστίθεται αυτόματα στο σύνολο της παραγγελίας σας. Η ακριβής χρέωση των των εξόδων αντικαταβολής της παραγγελίας σας εμφανίζεται και κατά το checkout.

Σας υπενθυμίζουμε πως τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 45€, ενώ το κόστος μεταφοράς για παραγγελίες μικρότερης αξίας διαμορφώνεται ανάλογα τον ταχυμεταφορέα που θα επιλέξετε (ΕΛΤΑ Courier ή ACS).


Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα – Ένας πολύ βολικός τρόπος πληρωμής.

Εξόφληση της παραγγελίας με χρήση Visa & Mastercard πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Μόλις τελειώσετε με την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή πύλη πληρωμής της αντίστοιχης τράπεζας, όπου εισάγετε τις απαραίτητες πληροφορίες. Καταχωρείτε τα απαραίτητα στοιχεία της συναλλαγής (Αριθμό Κάρτας, CVV2 / CVC2, Ημερομηνία Λήξης Κάρτας). Εάν ή συναλλαγή είναι εγκεκριμένη, η πληρωμή θα γίνει αμέσως και τα προϊόντα θα περάσουν σε φάση συγκέντρωσης και επεξεργασίας προς αποστολή.

Ο συναλλασσόμενος με την εταιρεία πελάτης, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ορθή, πλήρη και αληθή καταγραφή των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής του κάρτας και αναγνωρίζει ρητά ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τα στοιχεία αυτά ή την ορθή χρήση τους από την τράπεζα. Το milva.ge έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτα σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Υποστηρίζουμε ένα ασφαλές πρωτόκολλο 3D Secure για όλες τις ελληνικές τράπεζες. Οι υπάλληλοί μας δεν έχουν πρόσβαση στα δεδομένα της κάρτας σας, όλα βρίσκονται στα χέρια της τράπεζας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής χρεωστική ή πιστωτική κάρτα δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα.

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Alpha Bank. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Paypal – O πλήρως αυτοματοποιημένος και ασφαλής τρόπος πληρωμής

Μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα του PayPal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) και ολοκληρώνετε την πληρωμή μέσω του PayPal λογαριασμού σας όπως κάνετε συνήθως. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και απόλυτα ασφαλής, συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων δευτερολέπτων.


PayByBank – Ο έξυπνος τρόπος τραπεζικής κατάθεσης

Με τον τρόπο πληρωμής PayByBank μπορείτε να πληρώσετε από το ασφαλές περιβάλλον του e-banking ή mobile-banking της προτίμησης σας χρησιμοποιώντας τα χρήματα του τραπεζικού σας λογαριασμού σε πραγματικό χρόνο και χωρίς διατραπεζικά έξοδα!


Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας δίνουμε τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής PayByBank και το τελικό ποσό μέσω των όποιων μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση της παραγγελίας σας.

Στη συνέχεια αν έχετε e-banking/mobile banking σε οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, μπορείτε να συνδεθείτε στην τράπεζά σας και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα να οδηγηθείτε στη φόρμα όπου θα εισάγετε των κωδικό πληρωμής και το ποσό.

1.     Ανοίγετε τη σελίδα ή την εφαρμογή της Τράπεζας που συνεργάζεστε (σύμφωνα με τα παρακάτω παραδείγματα)

2.     Επιλέγετε Πληρωμές και έπειτα > PayByBank  

3.     Πληκτρολογείτε το μοναδικό κωδικό πληρωμής > ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ 

4.     Και τέλος το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας > ΧΧ.ΧΧ €.

5.     Μετά την επιτυχή πληρωμή, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα και αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να μας στείλετε αποδεικτικό κατάθεσης.

*Αν δεν έχετε e-banking ή phone banking, μπορείτε να επισκεφθείτε:

1.     συνεργαζόμενα σημεία πληρωμής PayΒyΒank, που εμφανίζονται στην σελίδα https://www.paybybank.eu/store-locator_gr/ με χρέωση πληρωμής λογαριασμών

2.     το κατάστημα της τράπεζάς σας. Στο ταμείο της τράπεζας, θα αναφέρετε για νέα πληρωμή σε τρίτους, PayByBank. Σε αυτή τη περίπτωση θα υπάρξει μια μικρή χρέωση για την πληρωμή, ανάλογα με τον τιμοκατάλογο της κάθε τράπεζας.

Δείτε εδώ τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

https://youtu.be/985o_BEw2rA

Ακόμη περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ:

https://www.paybybank.eu/clients-information/


Απλή Τραπεζική Κατάθεση


Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας:

Λογαριασμός Όψεως 38347010704

IBAN:GR4901103830000038347010704.


Λογαριασμός Alpha Bank:

014641002330000686

IBAN:GR8701406410641002330000686.


Λογαριασμός Eurobank:

0026.0356.11.0200933405

IBAN:GR7202603560000110200933405


Λογαριασμός Τράπεζας Πειραιώς:

IBAN:GR9401727070005707084571444


Παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε αν έχετε προβεί στην αντίστοιχη συναλλαγή ώστε να προχωρήσουμε σε επεξεργασία της παραγγελίας σας και συσκευασία του αντίστοιχου δέματός προς αποστολή. Για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη επικοινωνία, συνίσταται να μας προωθήσετε και το σχετικό αποδεικτικό.